Om je persoonlijke gegevens te wijzigen, zoals je adres, referentierekening of telefoonnummer, log je in op je persoonlijke account via onze website of app.

Je kunt je gegevens vervolgens wijzigen onder "Profiel". Houd er rekening mee dat je toegang moet hebben tot je gekoppelde apparaat om de wijziging door te voeren.

Als je problemen ondervindt met 2FA maar nog steeds toegang hebt tot je account, kun je hier een verzoek indienen om je telefoonnummer te wijzigen. Let op: om veiligheidsredenen kunnen alleen telefoonnummers uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Frankrijk worden opgeslagen in je Scalable-account.

Als je geen toegang meer hebt tot je account, en je je stamgegevens (bijv. naam) wilt wijzigen, neem dan contact op met ons Client Success-team via e-een mail naar support-nl@scalable.capital, onder vermelding van de exacte wijziging.