Om je wachtwoord te wijzigen, klik je op "Wachtwoord vergeten?" op de aanmeldingspagina of ga je in je persoonlijke Scalable-account naar "Profiel", en dan "Wachtwoord", en klik je op "Opnieuw instellen".

Na het invoeren van jouw e-mailadres ontvang je van ons een e-mail met een link om jouw wachtwoord te wijzigen.

Houd er rekening mee dat naast de minimale vereisten voor de sterkte van jouw wachtwoord, de maximale lengte van ca. 70 tekens niet mag worden overschreden. Kies je een langer wachtwoord, dan wordt dit alleen opgeslagen tot de hierboven genoemde maximale lengte.