Als je niet kunt inloggen en je bent er zeker van dat je het juiste e-mailadres en wachtwoord gebruikt, kan er een technisch probleem zijn.

Merk ook op dat om veiligheidsredenen je account automatisch geblokkeerd wordt als er na enkele maanden van inactiviteit geen actieve portefolio's meer aanwezig zijn.

Neem contact op met ons Client Success team, zodat we je account kunnen deblokkeren of het probleem kunnen proberen op te lossen.