Je hebt je back-upcode of toegang tot je telefoonnummer nodig om tweefactorauthenticatie te deactiveren en opnieuw te activeren op een nieuw apparaat. Bewaar deze op een veilige plaats die alleen voor jou toegankelijk is.

Je account is nog steeds beschermd. Het "Secure Element" van je apparaat slaat de cryptografische sleutel op voor het autoriseren van 2FA-beveiligde acties in de Scalable-app. Toegang tot het "Secure Element" vereist autorisatie via de biometrische gegevens van het apparaat of een wachtwoordcode.