Als je geen 2FA-verzoek ontvangt via een pushbericht op jouw mobiele telefoon, controleer dan in je app-instellingen of je notificaties voor Scalable Capital hebt toegestaan. Zelfs als je pushmeldingen hebt uitgeschakeld, zou je een actief 2FA-verzoek moeten ontvangen wanneer je de app handmatig opent. Als dit niet het geval is, kun je proberen de app volledig te sluiten en vervolgens opnieuw op te starten. Daarna zou je het actieve 2FA-verzoek moeten kunnen zien.

Verder kun je proberen 2FA uit te schakelen via een back-upcode en vervolgens 2FA weer in te schakelen.

Controleer ook of je DNS-filters gebruikt, want die kunnen de functionaliteit van de functie beïnvloeden.

Als je ondanks de hierboven beschreven stappen geen 2FA-verzoek op jouw telefoon ontvangt, neem dan contact op met onze klantenservice via support-nl@scalable.capital.