Als je niet zeker weet wie een 2FA-verzoek voor jouw account heeft gedaan, wijs het dan altijd af. Bovendien raden wij je aan jouw wachtwoord zo snel mogelijk te wijzigen:

Navigeer naar "Profiel" en vraag een link aan om jouw wachtwoord te wijzigen door te klikken op "Wachtwoord wijzigen". Je ontvangt dan een e-mail van ons met een link om jouw wachtwoord te wijzigen.

Ook kun je de optie "Wachtwoord vergeten?" selecteren op de inlogpagina.